Viktigt att ha ett städat kontor

För att det ska vara en bra arbetsmiljö och att man ska ha lusten att jobba, så är det faktiskt rätt viktigt att ha ett kontor som är välstädat. Dels att det varje dag städas, dammas, töms papperskorgar och annat, dels att man själv ser till att ha ordning och reda på sitt skrivbord. Är det mycket stök och kaos, så hämmas gärna kreativiten och effektiviteten. Det enklaste sättet att få kontoret städat varje dag, det är ju att anlita kontorsstädning Malmö. Städcompaniet erbjuder kontorsstädning i Malmö och kan sköta det hela.

Ditt skrivbord får du dock ta hand om på egen hand. Se till att varje dag, strax före du slutar, att rensa bort det som inte ska ligga framme!

Organisera din arbetsplats

Att ha ordning och reda på skrivbordet är rätt bra, för att du ska kunna jobba på ett bra sätt. Men det kan även vara bra att organisera till det, så att du ändå har viktiga saker nära till hand, utan att de liggere över hela ditt skrivbord. Se även till att ha bra rutiner, men att vara flexibel så att de går justera.

Du kan även maximera din produktivitet och samtidigt organisera din arbetsplats genom att  inreda din arbetsplats på ett sätt som ger dig glädje eller inspiration. Sätt fram foton på familjen, ha lite gröna växter och så vidare.

Se även till att du har rätt sorts kontorsmöbler på jobbet, även det påverkar hur bra du jobbar.

28 Jan 2022