Är du på g att flytta?

Är det så att du ska flytta snart? Då kan det vara bra att planera det på ett bra sätt. Det kommer underlätta och göra att det går mycket smidigare att göra din flytt. Det är bra att fundera över om du vill ha hjälp av en flyttfirma på flyttdagen eller om du ska hyra en kärra samt be dina vänner om bärhjälp. Fördelen med en flyttfirma är ju att det ofta går snabbt och smidigt. En annan sak du inte får glömma i samband med att du flyttar, det är att flyttstäda din gamla bostad. Om du behöver flyttstädning Malmö så kan du anlita det via en bra städfirma, eller så gör du det på egen hand. 

Packa i god tid

Det är bra att börja packa dina saker i god tid. Du ska så klart inte packa ner de saker du behöver dagligen direkt, men annat, som används sällan kan du packa. Det är inte fel att göra en rensning före du packar. Många av oss sparar en massa saker, som inte används. Det är då inte fel att slänga, skänka eller sälja det, innan flytten. Du slipper då dra med dig det till den nya bostaden.

Saker som måste göras

Utöver packa, flyttstädning Malmö och transport till ny bostad så finns det annat som alltid ingår i en flytt. Du ska göra en adressändring samt kolla om du kan flytta med abonnemang eller säga upp och teckna nya avtal, då inom tv, bredband, telefon och el.

6 Oct 2020