Tips på betydelsefulla presenter

En betydelsefull present, det handlar inte om vad den kostar, utan mer om den omsorg du lagt ner på att välja vad du ska ge samt hur den så att säga presenteras. Här nedan ska du få ett par bra tips på betydelsefulla presenter.

En bukett blommor och ett personligt meddelande

Blommor kan säga mer än ord och det kan symbolisera både vänskap, kärlek och medlidande. Om du vill, köp evighetsrosor till någon som du tycker om, eller så satsar du på att köpa en bukett blommor samt kombinerar detta med ett egenhändigt skrivet kort. 

Ge bort ett fotokollage

Att skapa ett fotokollage med gemensamma minnen är en mycket personlig gåva att ge bort. Det är ett bra sätt att föreviga er kärlek eller vänskap på!

Unik upplevelse tillsammans

Det är inte fel att ge bort en upplevelse av något slag, som ni kan göra tillsammans. Det gör att ni kan skapa ett nytt minne ihop. Det finns oändliga möjligheter med detta. Fundera på vad det är mottagaren gillar att göra, eller alltid har drömt om. Det kan vara en spa-weekend tillsammans, eller rida häst, eller hoppa fallskärm!

Överraska med en dag bara för dem

Om du vet vad mottagaren gillar, så är det enkelt att skapa en dag bara för den personen. Bestäm en dag då ni ska ses och se till att personen är ledig i flera timmar för att göra det du planerat. Det kan vara att gå på museum, äta gott, besöka ett visst ställe och så vidare. Utgå från personen i fråga och vad han eller hon gillar att göra.

30 Sep 2022