Tips för dig som letar...

Aldrig förr har trycket på att hitta lediga lokaler och bostäder varit så stort som det är idag. Man kan leta sig galen på allmänna sajter som Blocket, men för snabbare resultat gör man klokt i att kontakta en seriös förmedlare och de mindre, lokala förmedlarna brukar erbjuda bättre service - åtminstone enligt min erfarenhet. Jag letade nyligen efter lokaler i Trollhättan och fann det jag sökte eftersom jag vände mig till en lokal förmedlare - Wallexia.

Vi har rätt kemi

Trollhättan är, enligt mig i alla fall, en mysig stad med precis rätt storlek. Det är ingen storstad att försvinna i, men heller inte så liten att alla känner alla. Man har allt man behöver på plats i stan och kan snabbt åka till Göteborg när helst man vill leva lite storstadsliv. Det finns många orter som är som Trollhättan, det är en ganska klassisk svensk stad på många vis, men man blir ofta kär i specifika saker, som inte väcker någon annans uppmärksamhet. Eller så är det så flummigt som att man påverkas av olika energier och att kemin mellan mig och Trollhättan liksom bara matchar.

Jag växte upp i en helt annan del av Sverige där orterna är mindre och skogen tät. Att ens tänka på att leva i ett sådant typ av samhälle idag väcker djup ångest och det beror inte på att jag hade en dålig barndom. Den var väl kanske bara lite slätstruken. Jag gillar den svenska västkusten. Det känns som att jag befinner mig närmre omvärlden härifrån.

4 Aug 2018