Tågälskare i tidig ålder

Intresset för tåg och järnväg kan födas väldigt tidigt. Barn kan älska tåg och bilar så till den grad att de somnar med tåg eller bilar hårt i handen varje kväll. På dagarna vill de leka med tågbanor och lok och vagnar i timtal. Jag känner ett barn som har två favoriter; lego, tåg och tågbanor. Varje gång vi ses vill han att jag ska bygga ett legotåg åt honom, vilket jag givetvis gör – med nöje! Vad det är med tåg som fascinerar barn vet jag inte men det är helt klart något med dem.

Legotåg

Jag älskade också lego som barn. Intresset för tåg kom först i vuxen ålder. Jag kunde bygga med lego i timmar och bygga stora fästningar, flygplan, stridsvagnar och hus. Lego är verkligen en fantastisk uppfinning, som ni kanske vet är det ju en blandning av orden lek – och god = lego. Lego har verkligen inte tappat i popularitet. Jag ser reklam för lego precis överallt. Men sällan får man så mycket för pengarna. Som tur är har jag hittat en site på nätet som säljer för bra priser.

En tidslös leksak

Jag hittade prisvärt lego på nätet. Ju billigare priser, desto fler lego kan man köpa. Och även om priserna är lite högre för lego, är det prisvärt då de håller i flera generationer. Jag har inget av mitt gamla Lego kvar, eftersom det så klart har gått till min lilla tågälskande kompis. Det är en leksak som definitivt kan gå i arv från generation till generation. Att köpa på internet är så bra:

  • Du kan bestämma själv när du vill handla
  • Du slipper trängas i leksaksaffärer
  • Du slipper frakta hem det, du får det hemfraktat
  • Du slipper visa för dem du köper för, eftersom de kommer som opersonliga paket
24 Oct 2016