Syns där det nappar

Du som reser mycket tåg är familjär med reklamen som finns på tågen. Det är allt från affischer till gratistidningar fullproppade med reklam. Verksamheter måste satsa på reklam och smart marknadsföring för att nå ut till potentiella kunder, tycka vad man vill om reklam i allmänhet. Den bästa reklamen är den som inte stör utan som hjälper människor att finna det de söker, eller kanske inte visste att de sökte och den sortens reklam är intelligent.

Rätt sorts exponering

För att inte bli ett tröttsamt varumärke är det viktigt att man syns där ens målgrupper befinner sig, och när de befinner sig där. Vissa produkter och tjänster gör sig bäst på nätet, i specifika forum, medan andra platsar bättre i mer traditionella format. Det beror helt på vad som säljs, vilket budskap man framför och vilka målgrupper man vänder sig till.

En reklam- och mediafirma som förstått detta är Bulldog Media Group. Bulldog Media Group är en reklamfirma med bas i Göteborg men med hela Sverige som arbetsplats. Du som vill launcha en intelligent reklamkampan, där du når ut precis när och var du når ut som allra bäst, tar hjälp av Bulldog Media Group.

Skräddarsydda kampanjer

Bulldog Media Group använder sig av en mängd olika metoder och format och lägger upp helt skräddarsydda kampanjer åt alla sina kunder. Man skapar klassiska tidningsannonser såväl som avancerad sökmotoroptimering. Kontakta gärna Bulldog Media Group om du vill ha proffshjälp med att nå ut på rätt plats vid rätt tillfälle. Kanske blir det en affisch på tåget - eller en snygg banner på Aftonbladet...

9 Jun 2016