Anlita en mekanisk verkstad

Vissa typer av detaljer, som ska svarvas eller fräsas, de kanske du inte kan göra på egen hand på ditt företag. Då kan det vara smart att anlita en mekanisk verkstad. Axido tillverkar frästa och svarvade detaljer. De är ett företag med många års erfarenhet inom denna bransch. Det gör att du kan känna dig trygg med att vända dig till dem för att få hjälp med fräsning och svarvning av olika detaljer.

Axido kan även ge dig bra och kostnadseffektiva förslag och produkter. På Axido jobbar personer som är både ingenjörer och maskinoperatörer. Det gör att de känner till tekniken bakom det som de producerar. Dessutom så kan de ägna sig åt tillverkning även nattetid. 

Flera bra tjänster hos Axido

Axido har en modern verkstad, med flera olika typer av  CNC styrda fräs och svarvmaskiner. Mycket av tillverkningen är automatiserad så det går att göra produkter under natten med. De kan därmed tillverka frästa och svarvade detaljer åt dig, om du har behov av det. De gör inte bara svarvjobb och fräsjobb, utan de har även tillverkning av kuggar med. 

Axido jobbar med de allra flesta material, men de är allra bäst på att jobba med rostfritt, stål, brons- och mässlegeringar. 

Det går att få dina detaljer svarvade i olika storlekar eller frästa på det sätt du behöver ha dem. Så har du behov av att få hjälp med att tillverka frästa och svarvade detaljer, vänd dig då till detta företag.

20 Jul 2022